Bent u particulier en wilt u ‘casco’ bouwen?

Casco bouwen is altijd maatwerk en dat leveren wij. Bent u handig en wilt u zelf aan de slag en zo veel geld besparen dan is casco bouwen de oplossing. U kunt in eigen beheer veel zaken zelf regelen en u kunt alleen of met andere kundige mensen veel onderdelen zelf doen. Dit werkt kosten besparend en u bepaalt zelf de voortgang van uw project. Wij willen u daar graag bij helpen.

Casco houtskeletbouw.

Is het leveren/monteren van prefab elementen om de buitenschil wind- en waterdicht te krijgen. Dit wordt geplaatst op een vloer (begane grond of verdiepingsvloer) waar stelregels op geplaatst worden. Veelal kan binnen 1 dag het HSB gemonteerd worden. Daarna zullen kozijnen, dakbedekking en buitenbetimmering (geveldelen of metselwerk) nog in eigen beheer moeten worden aangebracht. Houtskeletbouw staat garant voor snel bouwen, dus bijna geen hinder van weersinvloeden.

Vergunning?

Heeft u een vergunning of is deze niet nodig? Dan kunt u los! In veel gevallen heeft u ook nog een constructieberekening nodig. Heeft u deze nog niet dan kunnen wij wel enkele constructeurs aanbevelen. Op basis van (bestek)tekenwerk en een berekening kunnen wij een goede offerte maken.

Offerte.

Kom met ons in gesprek. Wij kunnen u adviseren wat u zelf nog moet oppakken en regelen. Er komt veel op u af. Wij ontzorgen u graag. Op basis van tekenwerk/berekening maken wij een duidelijke offerte. U krijgt een prijs op maat. U kunt uw project op verschillende manieren casco laten bouwen:

  • Leveren/monteren prefab geïsoleerde elementen en wij zorgen dat alle aanzettingen wind/water/luchtdicht zijn:
  • Leveren/monteren prefab niet geïsoleerde elementen die worden voorzien van een constructieve plaat. De benodigde prefab elementen voor de hoofddraagconstructie worden geleverd/gemonteerd. Overige materialen kunnen als pakket meegeleverd worden en wordt tijdens montage in het gebouw gezet.
  • Alleen leveren prefab elementen met de verschillende opties als hierboven omschreven.

Ondersteuning in elke fase

Van calculatie tot na de oplevering kunt u rekenen op onze expertise van onze vakmensen. Wij beschikken ook over een bouwbedrijf dus wellicht kunnen we ook daar u in ondersteunen in sommige werkzaamheden. De kennis is in ieder geval in huis om uw van voldoende adviezen te voorzien zodat we u kunnen ontzorgen. Wij beschikken over een eigen tekenkamer die werktekeningen maakt. Onze tekenaars helpen met het afstemmen van de verschillende onderdelen. U ontvangt ook onze werktekeningen zodat u dit kunt gebruiken voor de afbouw van uw project.

Planning

Nadat al het tekenwerk 2D/3D goed is afgestemd met u en alle andere partijen kunnen wij de HSB elementen gaan prefabriceren. Met een strakke planning kunnen alle onderdelen als kozijnen, dakbedekking, buitenbetimmering binnen enkele dagen gereed zijn. Uw project kan binnen enkele dagen volledig wind- en waterdicht zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos....

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen z.s.m. even reageren.

Techniek & Design door Somar Webdesign St.Niclaasga
envelopephone-handsetarrow-down