In opdracht van Jorritsma Bouw B.V. leveren en monteren wij de HSB kappen voor 35 woningen te Bolsward.
Het plan bestaat uit 26 rijwoningen (Ontwerp: Inbo Heerenveen), 4 x 2^1 kap en 1 vrijstaande woning (Ontwerp: Jaap Hoekstra Willem Dijkstra Architecten).
Na het stellen van F-ankers en muurplaten ging de montage voorspoedig. Onze montageploeg heeft met goed en slecht weer de HSB kappen in een korte tijd wind- en waterdicht gekregen.

Vorige week zijn de laatste kappen van de 26 rijwoningen geplaatst. Vanaf volgende week zullen zowel de daken van de 2^1 kap woningen als de kap van de vrijstaande woning gemonteerd worden.
Bij de 26 rijwoningen zijn in onze fabriek de aangeleverde indekstukken van de schoorstenen t.b.v. een warmtepomp prefab aan de kappen gemonteerd. Vervolgens worden op de bouw de warmtepomp en de schoorsteen top gemonteerd.
Mede dankzij een goede voorbereiding en een goede samenwerking met de verschillende partijen zijn er minder uren op de bouw benodigd. We streven naar een zo efficiënt mogelijk manier van produceren om kwalitatief een zo goed mogelijk product af te leveren. Dit samen met onze enthousiaste vakspecialisten en onze no nonsens instelling willen we onze opdrachtgevers zo veel mogelijk ontzorgen. Dit doen we met veel plezier!

Bedankt Jorritsma Bouw B.V. voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Op naar meer gezamenlijke projecten!

Partners; Oldenboom B.V., Jonkers Bouwmetaal B.V., L. Kielstra Kraanverhuur B.V., Regts B.V.

#3DBIM, #prefab #houtskeletbouw #kwaliteit #duurzaam #samenwerken #KHC

5563-20 35x Bolsward (Aangepast)

 

Delen?;